• Tweede landelijke studiedag

    Door de grote belangstelling voor de eerste Landelijke studiedag heeft niet iedere geïnteresseerde hieraan kunnen deelnemen. De organisatoren EFP, Federatie Opvang en RIBW Alliantie hebben daarom besloten een tweede dag te organiseren op donderdag 28 maart 2019. Via deze link kunt u zich inschrijven.

    Op 29 november 2018 organiseerde het EFP samen met de Federatie Opvang en de RIBW Alliantie de eerste Landelijke studiedag RIBW/MO. Het was een interessante en gezellige dag voor professionals en ervaringsmedewerkers uit het RIBW/MO veld om met elkaar kennis te maken, kennis te delen én met elkaar in gesprek te gaan over de forensische zorg.
    Contactpersoon voor dit onderwerp is Tonny van Hensbergen t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.