Agenda

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 20 november van 10.00 uur tot 13.00 uur (aansluitend lunch). Over de locatie zullen wij u t.z.t. nader informeren.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 20 november 2019 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • 17 t/m 24 november: Week tegen kindermishandeling

  Van 18 tot en met 24 november 2019 is het de Week tegen Kindermishandeling. Vanaf deze week worden gedurende een jaar 30 verhalen gedeeld van professionals, ouders, kinderen en omstanders, die zich geconfronteerd zagen met kindermishandeling, om te 'leren van elkaar'.

 • Afsluiting De Nieuwe Toekomst

  De Nederlandse Vrouwen Raad (NVR) en Federatie Opvang (FO) nodigen u op vrijdag 29 november a.s. graag uit voor een feestelijke afsluiting van het landelijk project De Nieuwe Toekomst dat dit jaar afloopt. We willen daarbij met name stilstaan bij de successen die in de verschillende regio’s van het land zijn bereikt. Met de inzet van alle betrokkenen! We zijn te gast bij FNV Vrouw te Amsterdam.

  Op landelijk niveau is het project inmiddels beschreven, erkend als goed onderbouwd en opgenomen in de databank Effectieve Sociale Interventies. De uitdagende vraag is nu hoe we deze succesvolle methodiek ook in de toekomst landelijk kunnen blijven ontwikkelen en borgen. We willen graag met u daarover van gedachten wisselen.

 • Festival Forensische Zorg op 28 januari 2020 in DeFabrique in Utrecht

  Op 28 januari 2020 vindt weer het jaarlijkse Festival Forensische Zorg plaats. Dit drukbezochte festival is het moment om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen en vooral ook nieuwe contacten te leggen. Het thema is dit jaar ‘Spanning’.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.