Agenda

 • Uitnodiging onderzoek arbeidsmarkt zorg en welzijn

  Meld je aan voor de Veldarena ggz voor het op 6 mei 2019! Met name professionals uit beschermd wonen en opvang zijn van harte welkom om de onderzoekers van Bureau HHM en TNO te vertellen over hun ervaringen in de zorg. De onderzoekers willen zich een goed beeld vormen van de praktijk in de langdurige ggz. Professionals kunnen toelichten wat de krimp in banen betekent voor zichzelf, collega’s en de organisatie of waar zij tegenaan lopen op het gebied van werkdruk en agressie.

 • Kennis- & praktijkdagen ‘Contracteren in het sociaal domein’

  VWS organiseert samen met alle betrokken brancheorganisaties van 13 t/m 15 mei de tweede editie van de kennis- en praktijkdagen over contracteren in het sociaal domein. Deze drie dagen geven een ‘state of the art’ inzicht in contractering: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Locatie: Julianagebied Jaarbeurs Utrecht.

 • Een sterke sociale basis: Werk aan de Wijk!

  Het succesvolle eerste jaarcongres van Sociaal Werk Nederland krijgt een vervolg. Het congres vindt plaats op woensdag 15 mei 2019 met als titel: Een sterke sociale basis: Werk aan de Wijk!

 • ‘Towards 2030’ - Jaarcongres FEANTSA Porto, Portugal

  Op 30 en 31 mei 2019 vindt het jaarcongres van FEANTSA plaats. Deelnemers uit heel Europa komen bijeen om de laatste ontwikkelingen uit te wisselen en de ambities voor de toekomst vast te leggen Voor meer informatie, klik hier.

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 19 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur (aansluitend lunch). Over de locatie zullen wij u t.z.t. nader informeren.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 19 juni 2019 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op vrijdag 27 september 2019 van 10.00 uur - 13.00 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang

  De vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang is van 5 tot 8 november 2019 in Taiwan. De conferentie wordt georganiseerd op verzoek van het Global Network of Women's Shelters (GNWS).

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 20 november van 10.00 uur tot 13.00 uur (aansluitend lunch). Over de locatie zullen wij u t.z.t. nader informeren.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 20 november 2019 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.