Agenda

 • Bijeenkomst Wet forensische zorg

  Op maandagmiddag 21 januari 2019 vindt een bijeenkomst plaats over de Wet forensische zorg. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van leden van GGZ Nederland, RIBW Alliantie, Federatie Opvang en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland die zich bezig houden met de implementatie van de Wet forensische zorg in hun organisatie.

 • Festival Forensische Zorg

  Op 22 januari 2019 vindt weer het jaarlijkse Festival Forensische Zorg plaats. Dit drukbezochte festival is het moment om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen en vooral ook nieuwe contacten te leggen.

 • Heb jij schulden?
  28 jan 2019

  Heb jij schulden?

  Op 28 januari wordt een online gesprek georganiseerd met mensen die schulden hebben en Tweede Kamer leden van de commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van schulden en de beschikbare hulp bij problemen. Ervaringsdeskundigen kunnen online meedoen.

 • Conferentie Koers en Kansen voor de sanctie-uitvoering

  Bij Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering slaan justitie, zorg en gemeenten de handen ineen voor effectievere sancties. Met experimenten in de lokale praktijk wordt gezocht wat werkt.
  Op 5 februari vindt de eerste landelijke Koers en kansen werkconferentie plaats in het Muntgebouw Utrecht. U wordt op de hoogte gebracht van de in 2018 onder de vlag van Koers en Kansen gestarte projecten en de plannen voor 2019.

 • Tweede landelijke studiedag

  Door de grote belangstelling voor de eerste Landelijke studiedag heeft niet iedere geïnteresseerde hieraan kunnen deelnemen. De organisatoren EFP, Federatie Opvang en RIBW Alliantie hebben daarom besloten een tweede dag te organiseren op donderdag 28 maart 2019. Via deze link kunt u zich inschrijven.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 10.00 uur - 13.00 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 19 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur (aansluitend lunch). Over de locatie zullen wij u t.z.t. nader informeren.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 19 juni 2019 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op vrijdag 27 september 2019 van 10.00 uur - 13.00 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang

  De vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang is van 5 tot 8 november 2019 in Taiwan. De conferentie wordt georganiseerd op verzoek van het Global Network of Women's Shelters (GNWS).

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 20 november van 10.00 uur tot 13.00 uur (aansluitend lunch). Over de locatie zullen wij u t.z.t. nader informeren.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 20 november 2019 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.