• Workshop moderne informatievoorziening in de langdurige zorg

  In het kader van het Actieprogramma iWlz organiseert het Zorginstituut Nederland deze gratis workshop voor zorg- en cliëntadministrateurs  Datum
  Donderdag 24 augustus 2017
  13.00 – 17.00 uur
  Locatie
  Jaarbeurs Meet Up
  Beatrixgebouw Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht

  Hoe moderniseer je de elektronische gegevensuitwisseling in de langdurige zorg? Wat is nodig om de cliënt de regie te laten nemen? Hoe kunnen we informatie bieden die tijdig, volledig en betrouwbaar is en tegelijk administratieve lasten verlagen? Hoe kunnen we de gegevensuitwisseling tussen cliënt en zorgaanbieder en tussen partijen onderling nog slimmer inrichten? Als professional op het gebied van zorg- en cliëntregistratie, heeft u hier vast ideeën over!
  Uw ideeën zijn heel waardevol en daarom nodigt het Actieprogramma iWlz u van harte uit deze op 24 augustus met ons te delen. Tijdens de workshop wordt uitgelegd wat het Actieprogramma iWlz inhoudt, maakt u kennis met de simulatieomgeving en kunt u actief meedenken en feedback geven. Deze feedback wordt ter plekke meegenomen in de verdere ontwikkeling van de simulatieomgeving. Op 13 juli heeft het Zorginstituut deze workshop ook georganiseerd. Hierbij een impressie.

  Doelgroep workshop
  Zorg- en cliëntadministrateurs, werkzaam in de langdurige zorg, bij cliëntenorganisaties en ketenpartijen. Ook cliënten (eventueel met begeleider of mantelzorger) in de langdurige zorg zijn van harte welkom.
  Aanmelden
  Stuur een e-mail met uw naam, functie en organisatie naar het Actieprogramma iWlz, actieprogrammaiwlz@zinl.nl. Deelname is gratis, graag uiterlijk 21 augustus aanmelden.
  Over het Actieprogramma iWlz
  Het Actieprogramma iWlz is een samenwerking tussen CIZ, CAK, SVB,  Zorgverzekeraars Nederland, Zorgkantoren, Zorginstituut Nederland, BTN,  Federatie Opvang, GGZ Nederland, Actiz, VGN. Met het actieprogramma willen we de informatievoorziening in de langdurige zorg verder moderniseren waardoor het mogelijk wordt de cliënt meer regie te geven op zijn zorginformatie.
  Het Actieprogramma iWlz wordt sinds januari 2017 uitgevoerd door Zorginstituut Nederland.

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.