• Opening nieuwe vrouwenopvang Groningen

    Op donderdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, vond de officiële opening van de Vrouwenopvang van Het Kopland in Groningen plaats. Tijdens de opening stond het streven naar een geweldloze generatie centraal.

    De opening werd verricht door de commissaris van de Koning, René Paas en de burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten. De kinderombudsman Margrite Kalverboer verzorgde een inleiding. Het nieuwe pand sluit beter aan bij individueel gerichte hulpverlening en de eigen kracht van de vrouwen, met ondersteuning, begeleiding en behandeling op locatie. De vrouwen hebben een eigen, ingerichte woning waar zij een zelfstandig huishouden kunnen voeren. Lees hier meer.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.