• Masterclass Zorgvastgoed: Circulair bouwen in de zorg

  Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert samen met brancheorganisaties ActiZ, GGZ-Nederland (mede namens RIBW Alliantie en Federatie Opvang) en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) drie ledenbijeenkomsten in het najaar van 2017 die in het teken staan van 'bouwen en wonen met het oog op de toekomst'.

  Zorgvastgoed is in ontwikkeling
  De variëteit aan vormen neemt toe en de financiering wordt steeds creatiever. De risico’s nemen toe door onzekerheid over de toekomstige behoefte, de capaciteit die wordt ingekocht, de wijzigingen in bekostiging en de veranderingen in wet- en regelgeving.
  Ondernemerschap, lokaal maatwerk en flexibiliteit in vastgoedconcepten
  De landelijke uitgangspunten op het gebied van demografie, vraag, concurrentie en samenwerking moeten voor individuele organisaties en hun locaties vertaald worden naar de lokale situatie. Zorgorganisaties bepalen hun eigen vastgoedstrategie in deze veranderende context. En dat vraagt om ondernemerschap, lokaal maatwerk en flexibiliteit in vastgoedconcepten.
  Programma
  • Huisvesting in de nieuwe werkelijkheid: 25 september
  Vanuit welke visie bouwen we voor en in de toekomst?
  • Circulair bouwen in de zorg: 26 oktober
  Een volgende stap in duurzaamheid en energiezuinigheid, een kans voor iedereen!
  • Flexibiliteit in zorgvastgoed: 30 november
  Flexibiliteit in strategie, portefeuille en gebouw.
  De drie masterclasses kunnen los van elkaar worden bezocht, maar tezamen geven ze een complete en inspirerende kijk op de ontwikkelingen rondom zorgvastgoed en wonen in de zorgsector.
  Kosten
  De masterclasses zijn kosteloos en uitsluitend bedoeld voor leden van ActiZ, GGZ Nederland, VGN, Federatie Opvang, RIBW Alliantie en Aedes.

  Voor meer informatie en aanmelden klik op deze link.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.