• Lancering methode RelatieWijs in aanpak huiselijk geweld

  Op 8 juni 2017 lanceert Movisie de nieuwe methode RelatieWijs, voor het signaleren, beoordelen, bespreekbaar maken en handelen in geval van (ex-)partnergeweld.

  RelatieWijs is geïnspireerd op het succesvolle Sensoa Vlaggensysteem © en was tijdens de pilots van de proefversie bekend onder de naam Vlaggensysteem (ex-)Partnerrelaties.

  Op de bijeenkomst op 8 juni 2017 geven de ontwikkelaars u een unieke inkijk in de methode, wat u er allemaal mee kunt en hoe het u kan helpen in de dagelijkse praktijk. We gaan actief aan de slag, want dat is de beste manier om iets nieuws te leren. Ook komen collega’s van Veilig Thuis en wijkteams vertellen over hun ervaringen met RelatieWijs. Zij hebben het afgelopen jaar in een pilot ervaring opgedaan met de methode.

  Programma 8 juni 2017
  •14:30 uur Inloop
  •15:00 uur Introductie op RelatieWijs
  •16:30 uur Ervaringen met RelatieWijs
  •17:00 uur Borrel

  Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.