• iWLz on the move 2018 - Informatiesessies over de migratie naar iWLz 2.0

  Op 1 april 2018 wordt iWlz 2.0 geïmplementeerd. Flexibel toewijzen van zorg biedt meer mogelijkheden in zorglevering op maat voor de cliënt zónder een complexe administratie. Om ervoor te zorgen dat alle zorgaanbieders en zorgkantoren zich optimaal voorbereiden op deze release organiseert Zorginstituut Nederland verspreid over het land informatiesessies. Deze sessies vormen een vervolg op de sessies die in oktober en november 2017 plaatsvonden.

  De informatiesessies gaan in op de inhoud van de nieuwe release en de impact ervan op de administratieve processen bij zorgaanbieders en zorgkantoren.

  U kunt dan denken aan vragen als:
  • Wat houdt de migratieperiode in?
  • Wat gaat er precies gebeuren om alle systemen op elkaar aan te laten sluiten?
  • Hoe kan ik mij als zorgaanbieder zo goed mogelijk voorbereiden?
  • Hoeveel berichtenverkeer gaat er plaatsvinden na de migratie?

  Ook lichten de sprekers actuele ontwikkelingen toe zoals het landelijk draaiboek migratie en is er ruimte om vragen te stellen.

  Wie?
  De informatiesessies van iWlz on the move zijn bedoeld voor medewerkers, leidinggevenden en beleidsmakers van zorgaanbieders en zorgkantoren, die zich bezighouden met zorgadministratie en administratieve processen in relatie tot het iWlz-berichtenverkeer. Bent u betrokken bij de administratieve processen of functionele en technische aspecten van het berichtenverkeer, dan is deze bijeenkomst voor u onmisbaar: u ontvangt alle actuele en belangrijke informatie om uw organisatie optimaal voor te bereiden op de migratie naar iWlz 2.0.

  Locaties
  Het Zorginstituut organiseert zeven bijeenkomsten verspreid over het land, dus er is er altijd één bij u in de buurt!

  Tijd
  Alle bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar. Lunch is niet inbegrepen.

  Aanmelden
  U kunt zich hier aanmelden.

  Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.