• Festival Forensische Zorg 2018

  10 jaar Festival Forensische Zorg, dat gaan we vieren! Deze feestelijke editie heeft als thema '10 jaar in verbinding'; in verbinding met elkaar, met de samenleving en met vele partners binnen en buiten de wereld van justitie en zorg.
  Als er één dag in het jaar is waarop we de verbinding zoeken én vinden, is het wel tijdens het Festival Forensische Zorg.

  Datum: 23 januari 2018
  Tijdstip: 09.30 uur – 20.00 uur
  Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht

  Informeren, debatteren, ontmoeten en beleven
  Een actieve dag vol workshops, lezingen, debatten en informatie voor professionals in de forensische zorg. Collega’s uit het hele land geven zelf vorm en inhoud aan de vele sessies. De achtergrond van de bezoekers wordt steeds breder. Vanuit de reclassering, jeugdzorg, Openbaar Ministerie, rechterlijke macht en wetenschap komen er mensen naar het Festival. Dit levert afwisseling op met een sterk oog voor de praktijk en met veel aandacht voor ontmoeting en uitwisseling met collega’s uit het werkveld. Ook dit jaar zal het op het centrale Ervaringsterras weer gonzen van de discussies, ontmoetingen en informatie-uitwisseling.

  Keynote spreker tijdens de plenaire opening is hoogleraar Erik Scherder, hij spreekt over de verbinding tussen de staat van hersenen en gedrag.
  Na een inspirerende dag vol workshops en lezingen staan we stil bij een doelgroep die niet vergeten mag worden; slachtoffers en nabestaanden. Angela Groothuizen neemt ons mee op reis door haar programma Spreekrecht.

  Bekijk het volledige programma en schrijf je hier in voor het Festival Forensische Zorg.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.