• Festival Forensische Zorg 2018: Dien je voorstel in en doe mee!

  De 10e editie van het Festival Forensische Zorg staat weer voor de deur. Deze jubileumeditie zal plaatsvinden op dinsdag 23 januari 2018 in DeFabrique in Utrecht.

  Als aanbieder van of betrokkene bij de forensische zorg kunt u zich presenteren op dit drukbezochte festival. Als bezoeker kunt u zich op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen, aansluitend bij uw interessegebied. Verder is het een gezellige mogelijkheid om (nieuwe) contacten te leggen.
  Doet u ook mee?
  Ook dit jaar zijn de organisatoren op zoek naar inspirerende programmavoorstellen voor het festival dat wordt samengesteld voor en door het forensische veld. Ze zien uit naar uw voorstellen!
  Ga voor meer informatie naar deze link.

  Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.