• Denktank IZO: De stem van de klant

  Tweemaal per jaar organiseert Zorginstituut Nederland een Denktank IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning). Op 28 november 2017 organiseerde het Zorginstituut weer een Denktank IZO. Het thema was: de stem van de klant.

  Een impressie van de Denktank IZO op 28 november kunt u hier vinden.

  De Denktank IZO is een activiteit van Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning (IZO). Op de Denktank wordt aan de slag gegaan met innovaties in de digitale informatievoorziening. Van detecteren van nieuwe ontwikkelingen, naar denken, naar doen, naar doorleven en doorgeven. De Denktank IZO is vooral gericht op informatiemanagers en beleidsmedewerkers bij gemeenten, zorgaanbieders, verzekeraars, patiëntenorganisaties en bestuur- en uitvoeringsorganisaties.

  De volgende denktank zal plaatsvinden op 5 juni 2018. Reserveer deze datum alvast in uw agenda.

  Neem contact op met mevrouw Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl, wanneer u meer wilt weten over het Platform IZO of interessante onderwerpen heeft voor het platform.

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.