• Campagne om dakloosheid onder jongeren te beëindigen

    Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) voert deze maand extra actie om aan te dringen op oplossingen voor dakloze jongeren. Eerder al maakten de Federatie Opvang en SZN een 5-puntenplan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Door mee te doen aan de NRC Charity Awards wil SZN een groot publiek bereiken met de boodschap dat er een eind moet komen aan dakloosheid onder jongeren in Nederland. BrandpuntTV zendt komende week een reportage uit.

    NRC Charity Awards
    De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.  Deelname aan deze awards staat open voor alle charitatieve instellingen. Elk goed doel maakt kans op een communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van Willem de Kooning Academie. De advertentie voor SZN is ontworpen door de studenten Gino Bodt en Rens van Strien.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.