• Bijeenkomst landelijke Pool Veerkracht

    Bijeenkomst voor medewerkers uit de opvang die trainer Veerkracht willen worden en willen deelnemen aan de landelijke pool van Veerkracht-deskundigen.

    Het is een gesloten bijeenkomst, op uitnodiging. De uitnodigingen zijn verstuurd naar medewerkers die hebben laten weten de train-de-trainer Veerkracht te willen volgen en lid te willen worden van de landelijke pool. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Federatie Opvang in samenwerking met Bureau VanMontfoort in het kader van het project Doorontwikkeling Veerkracht.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.