• Het bestuur van de Vereniging Federatie Opvang is representatief voor de ledenkring: bestuursleden zijn bestuurders die de gehele branche vertegenwoordigen. Daarnaast kent het bestuur bestuursleden met specifieke expertise die het werk van de vereniging ten goede komen. Het bestuur bepaalt het beleid en bestaat uit 7 leden en een onafhankelijk voorzitter. De leden van het bestuur worden voor vier jaar gekozen bij voordracht op de Algemene Ledenvergadering.
  De directie bepaalt het dagelijks beleid van de werkorganisatie Federatie Opvang en is verantwoording verschuldigd aan het bestuur.

  Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  de heer Jan Laurier, voorzitter
  mevrouw Hanneke Bakker, bestuurder Blijf Groep
  de heer Clemens Blaas, bestuurder HVO-Querido
  de heer Harry Crielaars, bestuurder SMO Traverse
  de heer Pim Dijkstra, bestuurder stichting Neos
  mevrouw Marleen van Eijndhoven, bestuurder stichting Moviera
  de heer Mathieu Goedhart, bestuurder Mutsaersstichting
  de heer Jan Willem van Zuthem, bestuurder Kwintes

  De directeur van de werkorganisatie Stichting Federatie Opvang is de heer Jerry Straub.

   

   

   

   

   

   

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.