• Ledenvoordelen: we staan altijd klaar voor onze leden!
  Lid zijn van de Federatie Opvang betekent dat u een sterke organisatie achter uw instelling heeft staan. Een organisatie die opkomt voor uw belangen, die u informeert over actuele ontwikkelingen binnen de branche en die u een pakket van diensten en activiteiten aanreikt. Een organisatie die sterk gewaardeerd wordt door overheden, financiers, het publiek en andere brancheorganisaties.

  De voordelen van het lidmaatschap

  Voordelen van het lidmaatschap
  1. Belangenbehartiging van de sector op landelijk niveau op het gebied van wet- en regelgeving.
  2. Kennisoverdracht en mogelijkheid tot beïnvloeding in commissies, regionale en landelijke bijeenkomsten.
  3. Actuele informatie over ontwikkelingen en wet- en regelgeving via de website www.opvang.nl en via de ledennieuwsbrief.
  4. Uw stem telt mee! Als lid hebt u invloed op het beleid van de vereniging. U beslist mee over de activiteiten die de Federatie Opvang jaarlijks uitvoert. De Federatie Opvang is een vereniging voor en door de leden en wil alleen die activiteiten uitvoeren die de leden echt nodig hebben.
  5. Uitgebreide dagelijkse nieuwsvoorziening over de sector via de website.
  6. Twee weten meer dan één! Via de Federatie Opvang beschikt u over een landelijk netwerk en ontmoet u collega’s die vaak voor dezelfde opgaven en uitdagingen staan. Het is dan prettig dat u uw vragen en ervaringen kunt delen en elkaar tips kunt geven.
  7. Publicaties en handreikingen zijn kosteloos of tegen ledenprijs te verkrijgen.
  8. Uit de eerste hand gebruik kunnen maken van kennisontwikkeling en onderzoeksinformatie binnen de sector.
  9. Ervaringsuitwisseling door ontmoetingen met uw naaste collega’s van andere instellingen.
  10. De mogelijkheid om u te onderscheiden in de markt omdat u onderdeel bent van een landelijke branche die garant staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.

  Meer weten?
  Wilt u meer weten over het lidmaatschap van de Federatie Opvang, stuur dan een bericht naar onze informatieservice: secretariaat@opvang.nl.


  Downloads:
  Vragenformulier aanmelding lidmaatschap
  Contributiereglement
  Statuten Federatie Opvang
  Brochure “Ieder mens telt”
  Ledenlijst Federatie Opvang

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.