Agenda

 • Bijeenkomst over kwaliteitskenmerken forensisch beschermd wonen en ambulante begeleiding

  De RIBW Alliantie organiseert op maandag 26 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur bij GGZ Nederland een bijeenkomst over kwaliteitskenmerken rond Forensische Beschermd Wonen en ambulante begeleiding welke kunnen worden meegegeven aan Forzo JJI in hun voorbereiding op de inkoop voor 2018 (aanbesteding). Ook leden van de Federatie Opvang met een forensisch aanbod zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

 • Landelijke bijeenkomst Actieprogramma Weer Thuis!

  Uitnodiging voor de landelijke bijeenkomst Actieprogramma Weer Thuis! – 29 juni vanaf 9.30 uur in Ede

 • Extra Algemene Leden Vergadering Federatie Opvang

  De extra ALV van de Federatie Opvang vindt plaats in Amersfoort van 10.00-13.00u, alle leden ontvangen een week van tevoren de agenda en vergaderstukken.

 • WAVE conferentie
  30 okt 2017

  WAVE conferentie

  De jaarlijkse conferentie van het Europese netwerk van de vrouwenopvang, WAVE network, is dit jaar van maandag 30 oktober tot en met woensdag 1 november in Boedapest, Hongarije.

 • Algemene Leden Vergadering Federatie Opvang

  De ALV van de Federatie Opvang vindt plaats in Amersfoort van 10.00-13.00u, alle leden ontvangen een week van tevoren agenda en vergaderstukken.

 • Congres Impuls Participatie en Maatschappelijke Zorg

  SAVE THE DATE Op 23 november 2017 organiseert de academische werkplaats Impuls een groot congres. Presentatie van resultaten van tien jaar samenwerking in de academische werkplaatsen Opvang & Herstel en OGGZ en van de kennisagenda van de nieuwe academische werkplaats Impuls.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.