Agenda

 • Sportevenement ‘Social Inclusion Games Netherlands’

  De Social Inclusion Games Netherlands (SIGN) wordt voor de tweede keer in Nederland gehouden. Van 29 juli tot en met 4 augustus komen er 1500 sporters uit 15 landen naar Enschede om deel te nemen aan het evenement voor mensen die in een kwetsbare situatie zitten. Te denken valt aan cliënten van de maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, sociale verslavingszorg en de ggz.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op vrijdag 21 september 2018 van 10.00 uur - 13.00 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Kind & Natuur tweedaagse

  De Kind & Natuur tweedaagse 2018 vindt plaats op 27 en 28 september in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De groene speelleeromgeving: geef handen en voeten aan de pedagogische waarde van natuur.

 • International Street Medicine Symposium

  Het prestigieuse International Street Medicine Symposium komt na veertien jaar voor het eerst naar Nederland. Van 3 tot en met 6 oktober 2018 is Rotterdam de gaststad.

 • WAVE conferentie 2018
  22 okt 2018

  WAVE conferentie 2018

  De conferentie van WAVE, het Europese netwerk van de vrouwenopvang, is dit jaar van 22 tot en met 24 oktober in Malta.

 • Bijeenkomst Platform IPS bij Kenniscentrum Phrenos

  De bijeenkomst duurt 1 dagdeel, van 9.30 uur tot 12.30 uur bij Kenniscentrum Phrenos, Da Costakade 45, Utrecht.

 • Algemene Ledenvergadering Federatie Opvang

  De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Opvang vindt plaats op woensdag 21 november van 10.00 uur tot 13.00 uur bij Mercure Hotel in Amersfoort.

 • Directeurenoverleg Vrouwenopvang

  Het overleg van het landelijk netwerk van de Vrouwenopvang voor directie/bestuurders vindt plaats op woensdag 21 november 2018 van 14.00 uur - 16.30 uur bij Federatie Opvang in Amersfoort.

 • Vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang

  De vierde Wereldconferentie Vrouwenopvang is van 8 tot 11 november 2019 in Taiwan. De conferentie wordt georganiseerd op verzoek van het Global Network of Women's Shelters (GNWS).

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.